O nas
156
page-template-default,page,page-id-156,bridge-core-1.0.4,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

O nas

Nagovor Predsednika

Ko sem dve leti nazaj prvič obiskal Toastmasters srečanje, si nisem predstavljal, da bom danes ta klub tudi vodil. V tistem trenutku se nisem spomnil niti naslednje besede. Na odru sem namreč zmrznil!

 

Dvajset dolgih sekund tišine, ki so mi spremenile življenje. Na koncu svojega nastopa sem le spravil skupaj nekaj besed, ne spomnim se pa, o čem. V tistem trenutku mi je bilo najbolj pomembno, da grem čim prej z odra! Nikoli pa ne bom pozabil, kaj sem si z ogromnim nasmeškom na obrazu rekel, ko sem se usedel nazaj na stol: “Vau, TOČNO TO potrebujem! ŠE BI!”

 

Če si tu, težko najdeš boljšo odskočno desko za boljše javno nastopanje! Toastmasters klubi po celem svetu že skoraj 100 let negovorce spreminjamo v govorce; govorce v odlične govorce; odlične govorce v vrhunske vodje; itd.

 

Večina članic in članov TM klub Ljubljana opiše svoj napredek kot: neprimerno več samozavesti in sproščenosti; več iznajdljivosti v nepričakovanih situacijah; manj strahu pred javnim nastopanjem; lažje prepričevanje in motiviranje drugih; lažje izpolnjevanje kariernih in osebnih ciljev.

 

Ker pogumno stopamo iz cone udobja, nas naš hobi povezuje tudi kot prijatelje. Vedno pozitivna energija, radovedne in zanimive govorke in govorci ter izjemno varno okolje za vsakogar – predvsem za začetnike – pa pomagajo, da vsak četrtek ustvarimo navdušujoče vzdušje.

 

Še vedno tu? Toplo te vabim k eni najboljših odločitev v življenju. 😀 

 

Andrej Stanič,

Predsednik kluba Toastmasters klub Ljubljana

Klub Toastmasters Ljubljana

Na pobudo nekaj posameznikov v Sloveniji, ki so iskali način za razvoj svojega znanja in voditeljskih sposobnosti skozi prakso, je bil leta 2010 ustanovljen klub Toastmasters Ljubljana, ki je postal del organizacije Toastmasters International. Klub je tekom svojega delovanja ugledal že veliko različnih obrazov.

 

Vrhovna organizacija Toastmasters International zagotavlja izobraževalni in konceptualni okvir in vsakemu članu priložnost, da v pozitivnem in prijaznem vzdušju kluba razvijejo svoje veščine. Poudarek je na učenju s prakso.

357.000

Članov

16.000+

Klubov

143

Držav