O nas
156
page-template-default,page,page-id-156,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

O nas

Nagovor Predsednice

A good speech is like a pencil. It has to have a point.”  Unknown

 

 

Vstop v Toastmasters klub je bila ena mojih najboljših odločitev v življenju. Stati in govoriti samozavestno pred publiko iz srca ti daje tisto notranjo moč, da lahko dosežeš katerikoli zastavljen cilj v življenju. Kot pravijo so najboljši govorniki tisti, ki govorijo iz srca. Kar pride iz srca, seže do srca. ☺

 

Že kot gostja sem bila na prvem srečanju v trenutku očarana nad odličnimi govori članov, pozitivno energijo in pogumom, ki ga premorejo. Varno okolje v klubu da vsakemu posamezniku občutek da je dobrodošel, hkrati pa zelo dobro vpliva na napredek posameznika in vlije pogum tudi tistim najbolj plašnim govorcem.

 

 

Na začetku svoje poti me je bilo strah javnega nastopanja, kot je morda strah marsikoga, zato je mentorski program velika prednost kluba Toastmasters. Moja mentorica in člani kluba pa so me zelo spodbujali ter mi nudili veliko podpore tako pri osebnem kot profesionalnem razvoju. Hitro sem začela aktivno sodelovati.

 

 

Toastmasters klub Ljubljana predstavlja kreativno in spodbudno okolje, kjer lahko vsak posameznik izboljša svoje komunikacijske in vodstvene veščine. Člani našega kluba si želijo učinkoviteje komunicirati, izboljšati svoje predstavitvene spretnosti, povečati svoj ​​vodstveni potencial, postati uspešnejši v svoji karieri in dvigniti svoje sposobnosti motiviranja in prepričevanja. Poleg javnega nastopanja pa nas povezujejo tudi različne športne aktivnosti in dogodki, kjer lahko vsak posameznik najde nekaj zase.

 

 

Prisotnost na tedenskih srečanjih, poslušanje raznovrstnih govorov in spremljanje napredka naših članov pri javnem nastopanju je naravnost navdihujoča. Motivacija in energija članov te enostavno prevzame, da si tudi sam želiš biti vedno boljši.

 

 

Če si želite nekaj več od življenja in hkrati doseči svoje poklicne in osebne cilje ter povečati svojo samozavest, je Toastmasters klub Ljubljana prava izbira za vas. Toplo vas vabim, da stopite iz svoje cone udobja, obiščite naše srečanje v ABC HUB in se prepričajte sami.

 

Predsednica Toastmaster kluba

Tjaša Berčič

Klub Toastmasters Ljubljana

Na pobudo nekaj posameznikov v Sloveniji, ki so iskali način za razvoj svojega znanja in voditeljskih sposobnosti skozi prakso, je bil leta 2010 ustanovljen klub Toastmasters Ljubljana, ki je postal del organizacije Toastmasters International. Klub je tekom svojega delovanja ugledal že veliko različnih obrazov.

 

Vrhovna organizacija Toastmasters International zagotavlja izobraževalni in konceptualni okvir in vsakemu članu priložnost, da v pozitivnem in prijaznem vzdušju kluba razvijejo svoje veščine. Poudarek je na učenju s prakso.

357.000

Članov

16.000+

Klubov

143

Držav