Članstvo
158
page-template-default,page,page-id-158,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Članstvo

Člane kluba Toastmasters sestavljajo vse vrste generacij. Združuje nas zanimanje in interes za različna področja javnega nastopanja. Našo družbo velikokrat razgibamo z obiskom tujih klubov, tekmovanji, delavnicami itn.

Naš cilj je razvijati potenciale posameznikov. Znanje, ki izvira iz značilne Toastmasters baze, prenašamo na člane z rednimi srečanji, katere nadgrajujemo z individualnimi srečanji v okviru mentorskega programa in tekmovanji znotraj organizacije.

Redna srečanja potekajo po določenem predpripravljenem programu. Članom so dodeljene vloge s katerimi urimo svoje vesčine

Kako postati član?

Udeležite se srečanja kot gost

Pozivamo vas na “poizkusno vožnjo”. Bodite naš gost in se prepustite, da vas popeljemo skozi program srečanja. Spoznate lahko tudi kako klub deluje in dobite dodatne informacije.

Izpolnite prijavnico

Polnopravni član kluba postanete, ko izpolnite člansko izjavo in poravnate vpisnino in članarino. 145€ /leto + 20€ za vpisnino (enkratni strošek). Za clanstvo v Business club se doplaca se 117€ letno.

Pridobite izobraževalni material

Vsak član kluba je deležen izobraževalnega programa ter dostop do portala EasySpeak™ in Pathways, ki omogoča sledenje vašemu napredku. Vsakemu članu je dodeljen mentor, ki ga popelje skozi prve korake izobraževalnega programa in pripravi za bodoče mentorstvo. Po opravljenem izobraževalnem programu vsak član prejme certifikat, ki šteje kot priznanje o opravljenem programu.

Redno obiskujte srečanja

Članom je omogočeno redno obiskovanje srečanj v prirejenih prostorih, skupinskih obiskov drugih klubov, obisk govorniških maratonov, mednarodnih konferenc in drugih formalnih ter neformalnih srečanj.

Paths and projects

To start, you’ll take an online assessment to help you decide which path is right for you.

These 11 paths are available to you: