O nas
156
page-template-default,page,page-id-156,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

O nas

Nagovor predsednika

“Javno nastopanje krepi pogum, s katerim lahko sežeš višje v življenju!”

 

 

V Toastmasters klub sem se vpisal, da bi izboljšal svoje komunikacijske in vodstvene veščine. Že kot gost na prvem srečanju sem bil v trenutku očaran nad dobrimi govori članov in pogumom, ki ga premorejo.

 

Kljub temu da me je bilo strah javnega nastopanja, sem hitro pričel aktivno sodelovati, saj so me moja mentorica in člani kluba zelo spodbujali ter mi nudili veliko podpore.

 

Varno okolje v klubu in občutek da si dobrodošel, zelo dobro vpliva na napredek posameznika in vlije pogum tudi najbolj plašnim govorcem.

 

Nisem izboljšal samo svojih govornih sposobnosti, ampak sem pridobil samozavest tudi na drugih področjih v življenju, zlasti na delovnem mestu. Člani kluba so ljudje, ki si želijo nekaj več od življenja in z nekaterimi smo postali dobri prijatelji. Prisotnost na srečanjih, poslušanje govorov in spremljanje napredka ljudi v javnem nastopanju je naravnost navdihujoča. Enostavno si tudi sam želiš izboljšati samega sebe.

 

Vstop v Toastmasters je bila ena mojih najboljših odločitev v življenju. Stati in govoriti samozavestno pred publiko ti daje notranjo moč, da lahko dosežeš katerikoli zastavljen cilj v življenju. Stopite korak naprej, obiščite naše srečanje in garantiram vam, da vam ne bo žal!

Predsednik Toastmaster kluba
Matej Mirić

Klub Toastmasters Ljubljana

Na pobudo nekaj posameznikov v Sloveniji, ki so iskali način za razvoj svojega znanja in voditeljskih sposobnosti skozi prakso, je bil leta 2010 ustanovljen klub Toastmasters Ljubljana, ki je postal del organizacije Toastmasters International. Klub je tekom svojega delovanja ugledal že veliko različnih obrazov.

 

Vrhovna organizacija Toastmasters International zagotavlja izobraževalni in konceptualni okvir in vsakemu članu priložnost, da v pozitivnem in prijaznem vzdušju kluba razvijejo svoje veščine. Poudarek je na učenju s prakso.

357.000

Članov

143

Držav

16.000+

Klubov